Signature 8240 internetes automata beltéri 12 zóna

Signature 8240 internetes automata beltéri 12 zóna

A signature 8240 vezérlő beltérbe szerelhető WIFI-n keresztül elérhető és programozható öntöző automata.
Maximum 12 zónát tud vezérelni. A sok beállítható funkción keresztül nagyon pontosan a növényzet igényeinek megfelelően állítható be ez az vezérlő automata.
A világ bármely tájáról elérhető ahol van internet.
A nem felhasznált zónacsatlakozókhoz bármilyen más egység is köthető. Pl: kerti világítás, tó világítás, szökőkút.... stb

72 000 Ft

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

A signature 8240 vezérlő 12 zónás, beltérbe szerelhető WIFI-n keresztül elérhető és programozható öntöző automata.

Maximum 12 zónát tud irányítani. A sok beállítható funkción keresztül nagyon pontosan a növényzet igényeinek megfelelően állítható be ez az vezérlő automata. A világ bármely tájáról elérhető ahol van internet. A beállíthatóság és elérhetőség széles spektruma miatt víztakarékos, csak akkor öntözünk ha szükséges.

A csatlakoztatható esőérzékelő vagy talajnedvesség érzékelő további finomítást és ellenőrzést tesz lehetővé, további víz megtakarítást eredményezve.

A SHARE 8240-es készüléken belüli összes zóna-, szivattyú- és érzékelő csatlakozás található. A  készüléken osztott áramkör van, ami szivattyúindító relét, vagy főszelepet is képes működtetni.

Technikai információk:

1. Transzformátor 24 voltos váltóáramú trafó, 20 VA, 0,83 A áram a szelepek és a vezérlő működtetéséhez.

2. Túláramvédelem 9 J Mov a mellékáramkörökön keresztül.

3. Szenzoros működtetés A SHARE 8240 öntöző automata egyaránt működtet alaphelyzetben zárt (NC), alaphelyzetben nyitott (NO) érzékelőket. Maximum 2 darab érzékelőt lehet csatlakoztatni a készülékhez. Az érzékelő típusát a www.scs-share.com oldalon vagy az SCS SHARE mobilos alkalmazás segítségével határozhatjuk meg.

4. Zónakörök A SHARE 8240 készülék maximum 2 szolenoidot tud működtetni, feltéve, hogy az egyik a szivattyú- ill. főszelep. Minden zónakimenet egy, vagy két szolenoidot tud működtetni (a készülékre nem lehet kettőnél több terhelést csatlakoztatni). I csúcs = 0,52 A max. I tartós = 0,33 A max. 

5. Üzemi hőmérséklet

Működési: -20C° - +55C°

Tárolási: -30C° - +85C°

6. Rövidzár védelem: elektronikus többfunkciós kapcsoló van beépítve a vezérlő bemeneténél. Ezt a fajta áramkört a felhasználónak nem kell beállítani, sem cserélni. 

7. Feszültség igény: 230V

 

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.