Hunter Pro-spray szórófejház 10 cm
Hunter Pro-spray szórófejház 10 cm
Hunter Pro-spray szórófejház 10 cm
Hunter Pro-spray szórófejház 10 cm

Hunter Pro-spray szórófejház 10 cm

Spray típusú és mp rotator fúvókákhoz megfelelő külső menetes szórófej ház fúvóka nélkül. Alsó 1/2" belsőmenetes csatlakozással. Visszafolyás gátlóval használható (nem tartozék).A legerősebb szórófejház a piacon. Nem marad fent locsolás után, az erősített visszahúzó rugónak köszönhetően.
Automata öntözőrendszerekhez a legjobb választás.

1 075 Ft

Mennyiség:
A maximum megvásárolható mennyiség 0 db!

  A törlő tömítés a támasztóval egybeöntve forradalmian új kialakítású tömítés az iparágban a legerősebb rugó, a fej minden körülmények között visszahúzódik. A külön rendelhető visszacsapó szelep megakadályozza, hogy az alacsonyabban fekvő fejeknél túlfolyás és tócsa keletkezzék, ezzel védi a talajt a károktól és az eróziótó, ugyanakkor vizet is megtakarít.

A pro-spray termékek nagy igénybevételre tervezett háza bordás és a tartós sapka ellenáll a legrosszabb környezeti feltételeknek, beleértve a gyalogos forgalom okozta igénybevételt és a nehéz gépek okozta terhelést is. Ezen felül a merev kialakítású menet a sapka és a ház között kiváló csatlakozást biztosít, ekképpen a fej ellenáll a bejövő nyomás nagy lökéshullámainak. A víznyomás hatására működő, többfunkciós tömítés megakadályozza a víz kifolyását az öntözés indulásakor, és hogy szennyeződés jusson a fejbe, így csökken a fennakadás veszélye. Ha a fej teljesen kiemelkedett. A törlő tömítés teljesen lezárja a rést a fej mellett, így egy körbe a lehető legtöbb szórófejet be lehet építeni.

A gyalogos forgalom, a kertkarbantartó gépek, a hőmérséklet változása és a rendszeresen ismétlődő nyomásváltozás hatására gyakran meglazul a fejlezáró sapka. Az esőztető szórófej házak java részénél O-gyűrűt használnak, a sapka meglazulása pillanatában ezek már nem tömítenek. A Pro- Spray sapkáját akár 360°-nál nagyobb mértékben is el lehet fordítani, bármely nyomásnál továbbra is tömített marad.

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.